mamacafé restaurant | info@mamacaferestaurant.com | tel. 933012940 | Doctor Dou,10 08001  el Raval, Barcelona

El mamacafé és el teu restaurant del Raval de Barcelona

I aquesta és una propietat del restaurant que ens defineix i que volem ressaltar. El Raval és un barri emblemàtic de Barcelona on hi conviuen oci, cultura i diversitat. Nosaltres ens trobem immersos en aquest escenari i adaptem la nostra cuina al caràcter del barri. A la nostra carta hi apreciaràs la diversitat de cuines present al Raval.Mamacafé restaurant També, hi podràs fer cultura, perquè cedim els murs del nostre restaurant als artistes emergents perquè hi puguin exposar. I aquesta combinació de cultura i diversitat et faran gaudir del temps d’oci o de feina, perquè si treballes al Raval o a Barcelona, el nostre variat menú diari et permetrà menjar de restaurant cada dia sense que et cansi.


Entra a dins el mamacafé restaurant

En aquest enllaç veuràs com és el mamacafé per dins. Vés al tour virtual


Horari

  • De dilluns a diumenge obert al migdia de 13.00 a 16.00.
  • Obert a les nits sota reserva de grups.

Reserves

Aplicació de Facebook per a reserves onlineo bé trucant al 93 301 29 40,
o al correu .
Només es tramitaran reserves online amb més de 24 hores.


El mamacafé restaurant està situat en una antiga galeria d’art del Raval

que encara conserva el seu esperit perquè diversos artistes de Barcelona exposen a les nostres dues sales, que estan separades per una vitrina des d’on es pot observar la feina dels cuiners, com en una performance gastronòmica.

Raviolis cruixens farcits de brie i ceba confitadaVeuràs com es preparen els plats estrella del restaurant com els raviolis cruixents farcits de brie i ceba confitada, l’arròs negre amb calamarsons o el wok de verdures de temporada saltades amb soia. Veuràs passar plats de cuina índia, postres delicioses i tot tipus de plats aptes per a vegetarians.

Al mamacafé restaurant tenim molta cura amb els productes que utilitzem

Taronja ensucrada del mamacafé

Els comprem cada dia al mercat de La Boqueria, situat a molt poca distància del nostre racó del Raval, i això fa que cada dia el menú varïi. Intentem també utilitzar productes genuïns que distingeixen les nostres creacions, com el pimentón de la Vera que acompanya els ous estrellats amb patates. En definitiva, imprimim caràcter en tot el que fem perquè aquest és l’esperit del Raval, que ha fet que el mamacafé restaurant sigui un restaurant de referència a Barcelona.

El mamacafé restaurant: del Raval de Barcelona a les Xarxes Socials

Logo del Foursquare que enllaça amb la pàgina de Mamacafé al foursquare

Facebook Twitter Pinterest Plusone Linkedin